Ønsker du å fjerne røyklukt fra bolig?

Hvis du eier en bolig som har røyklukt, fortvil ikke. Vi gjør det enkelt å fjerne røyklukt fra bolig. Vi kjøper også boliger som har røyklukt. Ta kontakt i dag. Det er likevel en del ting du kan gjøre på egen hånd. Selv om misfarging og røyklukt er vanskelig å fjerne, er det ikke umulig. Tjæren og nikotinen setter seg godt i veggene, og lukten er sur. Med gode rengjøringsmidler kommer du et stykke på vei. Fettløsende såpe må brukes på tak og vegger. Fjern partiklene, men ikke overdriv med vannmengden, og bruk en myk børste. 

Kan jeg male vekk, og dermed fjerne røyklukt fra bolig?

Det er kanskje logisk at maling fjerner lukten, men dessverre fungerer det ikke alltid slik. Røyklukten males kun inne, og lukten er der fortsatt. Ganske irriterende, men slik er det. Vask først, og bruk skikkelig sperregrunn for å isolere nikotinen. Da reduseres faren for misfarging også. Hvis du vil unngå problemene helt, selg boligen til oss. Vi kjøper boliger som lukter røyk, slik at du slipper å fjerne røyklukt fra boligen.

Ozon kan være en løsning for å fjerne røyklukt fra bolig

Ozon fjerner røyklukt fra boligen din, og er et miljøvennlig alternativ til vaskemidler. Det fungerer slik at molekylstrukturen omdannes, slik at du i samme slengen kvitter deg med mugglukt, matlukt og dyrelukt. Det er viktig å lufte skikkelig etter en slik behandling. Ifølge OzoneGuide er det flere måter å gjøre dette på. Man kan bruke en ozonmaskin for å fjerne røyklukt fra bolig, eller velge rådene nevnt ovenfor. Men husk at ozongass er giftig, så vær forsiktig hvis du prøver deg på dette. Noen ganger kan det være lurt å overlate dette til firmaer som kan dette, og ikke risikere liv og helse.

Røyklukt kan være en hodepine ved salg

Når du skal selge, kan potensielle kjøpere av boligen din skremmes vekk av sur røyklukt. Både for tidligere røykere og ikke-røykere vil lukten kjennes igjen fort, og du vil oppleve at du har mange visninger, men ingen bud på boligen. Røyklukt fra bolig trekker ut salgsprosessen din, og fordyrer noe som kunne vært et raskt salg. Det er derfor vi tilbyr oss å ta tak i dette problemet for deg, og fjerne røyklukt fra bolig er noe du kan få til. Det er ikke sikkert at ozonbehandling eller skikkelig vask fjerner alt av nikotin og tjære. Og da må «sterkere lut» til :) Vi får som regel bukt med problemene, men tar uansett på oss alt ansvar, og du slipper at ny eier tar kontakt med deg i ettertid for å pårope eventuell mangel på boligen. 

Løsningen hvis du vil selge

Vi kjøper boligen med eller uten røyklukt. Så ta kontakt i dag, så hjelper vi deg. Det er greit å slippe alle problemene forbundet med å selge boligen. Dette er det vi driver med, og vi håndterer både røyklukt og alle andre potensielle mangler på boligen som måtte dukke opp. Du kan sove godt om natten, mens vi håndterer salget av boligen din. Og du slipper å tenke på å fjerne røyklukt fra bolig og andre ting som kan utgjøre mangler på boligen.